Arrangementer Sjælland & Øerne

Saturday Night Fever - The Musical

Musicalen spilles i Scandic Falkoner på Frederiksberg fredag den 27. september 2024 kl. 19.30. Vi har fået fat i de bedste billetter, der kan købes for 335,- pr. stk.

Læs mere om showet og se, hvordan du bestiller billetter her

UDSOLGT - Mick Øgendal BAD BOY - UDSOLGT 

Stand-up-showet afvikles i Ringsted Kongrescenter onsdag den 25. september 2024. Vi har sikret os de gode billetter til en pris på 150 kr. pr. styk.

Læs mere om showet og se, hvordan du bestiller billetter her

UDSOLGT - Ringsted Festival - UDSOLGT

Ringsted Festival afvikles i ”Lystanlægget” midt i Ringsted den 1.-3. august. Festivallen er kendt for kendt for smukke omgivelser, kærlig stemning, unikke koncertoplevelser, mad, cocktails, fest og idyl. Vi har sikret os et antal Partout billetter, der sælges for kr. 895,- pr. stk. Det er ”først til mølle”, og du kan max. købe 2 stk.

Læs mere om køb af billetter her

UDSOLGT - Askepot - The Musical - UDSOLGT

Musicalen spilles i Tivolis Koncertsal lørdag den 23. marts 2024 kl. 20.00. Vi har som sædvanlig fået fat i de gode billetter, der kan købes for 349 kr. pr. styk.

Læs mere om showet os se, hvordan du bestiller billetter her

Torben Chris' nye stand-up-show GALning

Stand-up-showet afvikles i Ringsted Kongrescenter lørdag den 2. marts 2024. Vi har sikret os de gode billetter til en pris på 150 kr. pr. styk.

Læs mere om showet og se, hvordan du bestiller billetter her

UDSOLGT - Matador - The Musical - UDSOLGT

Musicalen spilles i Scandic Falkoner, Falkoner Alle 9, 2000 Frederiksberg fredag den 1. marts 2024 kl. 19.30. Vi har som sædvanlig fået fat i de bedste billetter. Billetterne koster kr. 315,- pr. stk.